In de ‘Liefdeswerkplaats’ schrijft Saskia Engels met rake woorden over de bewegingen van haar hart vanuit haar rol als moeder, dochter, aandachtcoach, stiefspecialist en relatietherapeut. Juist de kleine alledaagse momenten en levensgebeurtenissen vat zij samen in prachtige korte verhalen en gedichten.

Je leest vloeiend door de drie delen van dit boek: de Levensschool, de Liefdeswerkplaats en Rondje door Jezelf. Haar eigen foto’s - veelal genomen rond de Kralingse Plas - illustreren de taal van het hart en de seizoenen. Saskia Engels verwoordt op gevoelige en beeldende wijze de grilligheid die zij ziet in haar werk en in haar eigen leven. Het brengt jou bij jouw gevoel. Na het lezen van dit boek kijk je met nieuwe ogen naar hetzelfde om je heen.Je kan ‘Liefdeswerkplaats’’ bestellen voor €27,50 inclusief btw.
Wil je een gesigneerd exemplaar, met of zonder persoonlijke boodschap?
Geef het aan in de opmerkingen, dan wordt het met liefde verzorgd.


Stacks Image 5072


Saskia Engels: “Ik heb dit geschreven voor jou. Jij, die je ratio zo goed kent en tegelijkertijd op een leeftijd bent dat je weet welke grote rol je gevoel speelt in het leven en de liefde. Onze ervaringen en gevoelens zijn universeel. Ik wil een vrijplaats, waar we dat met elkaar delen. Dat we elkaar vertellen over de seizoenen in ons leven.Saskia Engels (1969) is stiefspecialist en relatietherapeut in haar eigen praktijk Stiefleven in Rotterdam. In de afgelopen jaren heeft zij honderden stellen begeleid bij hun liefde, hun samengesteld gezin of hun scheiding. Daarnaast is zij aandachtcoach voor levensvraagstukken middels haar initiatieven Rondje Vuur, Vrouwen Village en Rondje Kralingse Plas.Het zijn levenslessen. Prachtig verwoord.

Barbara

Ik heb zo dicht op je hart meegereisd dat het me heeft geholpen om mijn eigen hart beter te voelen; in moed, zachtheid en liefde, Dat is een verademing voor mij én de mensen die ik lief heb. Je boek is een cadeautje voor iedereen die dit leest.

StefanieStacks Image 5085
Schrijf je hier in voor de nieuwsbriefSaskia Engels
Aandachtcoach, therapeut & trainer
Seinhuiswachter 2
3034 KH Rotterdam

Ontwerp & Realisatie: Purewebsites.nl
© 2021 Saskiaengels.nl