Rondje Kralingse Plas


Een wandeling waarbij JIJ centraal staat. Tijdens een rondje van circa vijf kwartier langs de Kralingse Plas in Rotterdam zet ik je letterlijk en figuurlijk in beweging. Als trainer/coach heb ik door mijn uitgebreide studie en levenservaring geleerd jou snel te doorgronden en je verder te brengen. Dat doe ik door aandachtig te luisteren naar alles wat je wel en vooral niet zegt. Door op de juiste momenten verdiepende vragen te stellen krijg jij meer zicht op wat je bezighoudt en meer inzicht in jezelf.
Het levert meer op dan je denkt!


In de Praktijk


In mijn warme, professionele ruimte werken aan je antwoorden op je vragen.

Ik maak gebruik van de methodieken Transactionele Analyse (TA), systeem opstellingen, contextuele therapie, Emotional Freedom Techniques (EFT), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Gestalt.


Rondje Kralingse Plas:
€95,- per rondje, inclusief 21% btw.

Een rondje is circa 5 kilometer.
Het begin- en eindpunt van een Rondje is bij Brasserie de Schone Lei, Plaszoom 500 te Rotterdam.

(Factureer ik aan een bedrijf? Dan geldt er een toeslag van €10,- per sessie)
In de Praktijk; prijs €105,- per uur inclusief 21% btw.

Een sessie duurt anderhalf uur.

Mijn
praktijk adres is Seinhuiswachter 2 te Rotterdam.

Wat is een rondje? Simpel gezegd een cirkel. Soms maalt het in je hoofd en komen je gedachten niet uit die cirkel. En dan is een rondje Kralingseplas een uitkomst. Saskia stelt vragen. Soms diepgaand. Nodig om die cirkel uit je hoofd te krijgen en naast verstand ook gevoel een plaats terug te geven. Zweverig? Nee! In tegendeel. Fijn om een rondje te maken. Fijn om met Saskia te praten. En heel fijn om de cirkel te doorbreken! Dan is een rondje dus meer dan een cirkel. Het is een rondje van waarde!

Willem

Nadat mijn man en ik in september uit elkaar waren gegaan met de nodige en heftige problemen leek alles vrij rustig, totdat ook onze jongste op een vervelende manier bij mij kwam wonen. Toen had ik het wel even heel erg moeilijk en wist ik niet meer hoe ik het aan moest pakken. Ik kwam vervolgens bij jou terecht en hier kon ik mijn verhaal kwijt zonder beoordeeld/veroordeeld te worden. In het rondje rond de Kralingse Plas liet jij mij op een andere manier tegen de "problemen" aankijken en merkte ik dat ik het ook anders kon opvatten allemaal. Dat dit allemaal ergens in een ver verleden gestart was en dat er eigenlijk voor mij geen reden was om aan mezelf te twijfelen. Een hele opluchting en bovendien kon ik nu uit het negatieve stappen. Jij hebt mij een heel eind op weg geholpen met jouw visie op de dingen. Ik besef dat ik er nog niet ben, maar wel een eind op weg. Dank je wel hiervoor.

Nanda

Ik heb een vol leven waarin ik alle ballen in de lucht wil houden. Door mijn iets perfectionistische inslag is dat soms gecompliceerd. Wat ik heb gemerkt door een regelmatig een Rondje te doen, dat ik door de professionele aanpak van Saskia inzichten verkrijg waardoor ik beter functioneer. Ik heb meer rust in mijn hoofd en houd makkelijker overzicht. Daarbij voelt het heel vertrouwd en ervaar ik het als een luxe om ruim een uur de volle aandacht te hebben.

Annemarie Geluk

Stacks Image 5070
Schrijf je hier in voor de nieuwsbriefSaskia Engels
Aandachtcoach, therapeut & trainer
Seinhuiswachter 2
3034 KH Rotterdam

Ontwerp & Realisatie: Purewebsites.nl
© 2021 Saskiaengels.nl