Coaching

Oprechte aandacht lijkt een steeds schaarser goed te worden, terwijl het in mijn overtuiging essentieel is voor ieder mens. Aandachtcoaching werkt door mijn volle aandacht voor jou waardoor jij bij jezelf kunt komen. En daarmee wordt er al snel heel veel helder! Ik werk met het uitgangspunt dat jij de antwoorden op je vragen weet en dat je alleen soms iemand nodig hebt om bij je antwoorden te komen. En die iemand kan ik voor je zijn.

Heb je vragen waar je antwoord op wil? Zijn er dilemma's waar je niet uitkomt? Of wil je gewoon meer rust in je hoofd? Ik leer je om naar jezelf te luisteren en inzicht te krijgen waardoor er sprake is van een lange termijn oplossing. Hierbij maak ik gebruik van technieken en methodieken die op jouw maat gesneden zijn.

Rondje Kralingse​plas & in de Praktijk
Stiefspecialisme; Stiefleven

Zin in een wandeling waarbij JIJ centraal staat? Tijdens een rondje van circa vijf kwartier langs de Kralingse Plas in Rotterdam zet ik je letterlijk en figuurlijk in beweging.

Ga jij liever in een professionele omgeving aan de slag?
Dan coach ik jou in mijn praktijk. Door inzet van diverse effectieve methodieken kom je snel tot de kern.

Heb jij een partner met kinderen of leef je in een samengesteld gezin?
Dan weet je dat niets vanzelfsprekend is. Er komt van alles bij kijken waar je vooraf niet bij stilstaat. Jij, je behoeften en/of je relatie kunnen onder druk komen te staan.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van (stief) ouders en samengestelde gezinnen. Bij Stiefleven ondersteun ik jou en/of jullie met coaching, informatie en training. Een samengesteld gezin vraagt namelijk wat anders dan wat we geneigd zijn te doen. En dat anders, daar kan je best wat hulp bij gebruiken.
Ga naar www.stiefleven.nl. Hier vind je ook mijn aanbod voor professionals.

Op zoek naar een origineel, gezond & waardevol cadeau waarmee je de ander aandacht geeft?
Voor €95,- (inclusief wettelijk verplichte btw van 21%) geef je een Rondje!
Je ontvangt dan een cadeaubon in een witte envelop, met een geldigheid van een jaar.
Wil je een Rondje buiten Rotterdam? Neem
contact op voor de mogelijkheden.

Stacks Image 4161
Saskia nodigde mij op een heel natuurlijke manier uit om te gaan vertellen tijdens het Rondje Kralingse Plas en zag scherp wanneer er iets opvallends was in mijn verhaal. Door steeds te spelen met mij te laten vertellen en in te grijpen in het gesprek om mij ergens bewust van te maken, en ook tussen mijn ratio en mijn gevoel er bij, hielp ze mij om orde te scheppen in een dilemma waar ik al tijdje mee rondliep. Het was een hele fijne ochtend met Saskia en 1 rondje heeft me al veel geleerd over mijzelf. Ik ga het zeker nog eens vaker doen.

Roel Kamerling

Zo fietsend op deze zonnige dag langs de Kralingse Plas denk ik terug aan een stormachtige dag begin december. Ik kreeg van een lieve vriendin een ‘rondje met Saskia’ cadeau en heb niet lang getwijfeld om contact op te nemen. Vlak voor de afspraak kreeg ik nog een telefoontje “ik wilde even checken of jij het nog wel ziet zitten met dit weer”, al een eerste teken van oprechte aandacht… We zijn gaan lopen en het gesprek kwam vanzelf. Saskia stelt de juiste vragen op de juiste momenten en laat ook de stilte zijn werk doen. In de natuur en zeker op die dag samen met de elementen, kwam er voor mij een mooi inzicht, precies het enige moment waarop de zon zich even liet zien, schijnend over de Kralingse Plas door het dichte wolkendek heen. Voor mij ontroerend en waardevol, nu terugkijkend het begin van een belangrijke reeks aan inzicht gevende gebeurtenissen. Dank je Saskia voor je volle aandacht, je hebt mij geholpen en geïnspireerd!

Neeltje van der WoudeStacks Image 4164
Schrijf je hier in voor de nieuwsbriefSaskia Engels
Aandachtcoach, therapeut & trainer
Seinhuiswachter 2
3034 KH Rotterdam

Ontwerp & Realisatie: Purewebsites.nl
© 2021 Saskiaengels.nl